م.ب
عنوان :

رشد ضعیف

متخصص بیماری های کودکان
با سلام خدمت جناب دکتر تقوی وقت شما بخیر بنده دارای یک فرزند دختر میباشم که 20 ماهه میباشد و وزنش هم 9 کیلو هست از لحاظ ظاهری کمی ضعیف هست ولی در کل بچه باهوش و زبر و زرنگی هست ولی از لحاظ وزن و هیکل حس میکنین ضعیف هست و ضمنا از بدو تولد تا حالا از شیر خشک استفاده میکنه شیر مادر نخورده و از شیر خشک های نان و بیومیل و اپتامیل معمولا استفاده میکنه و الانم شیر وعسل که ساخت کشور مالزی هست داره مصرف میکنه که یه دکتر عمومی توی منطقه داریم براش ویزیت نوشت لطفا راهنمایی بفرمایید از شما و برنامه خوب زوپ ممنون هستم

با سلام وزن هنگام تولد 2700 گرم و قد الان 85 سانت و وزن خودم 100 کیلو و قدم 185 و قد مادرش 170 و وزنش 80 کیلو ممنون از زحمات جنابعالی

با سپاس از تو ضیحات خوب دکتر بزرگوار خداوند انشالله به شما و خانواده محترمتان سلامتی و سربلندی عنایت بفرماید
راستی دکتر شرمنده اشتها ش خیلی کمه فقط تخم مرغ عسلی و کباب دوست داره و شیر دیگه چیز دیگه ای نمیخوره ممنون

ممنون از دکتر تقوی بزرگوار سپاسگزارم