ن.ص
عنوان :

قد و وزن و شربت فروتونیک

فوق تخصص نوزادان و فلوشیپ نوزادان
سلام وادب خدمت جنابعالی. ببخشید اقای دکتر دخترم را روز 13 خرداد معاینه فرمودید.وزنش 9940 و قدش 76 بود. الان دقیقا 15 ماهشه و وزنش 10و 300 و قدش 81 شده. ایا روند خوبی داشته و در کل قد و وزنش نرمال است؟
واینکه تا الان قطره اهن ایرانی مصرف میکرده، ایا میتوانم بجای این قطره اهن شربت فروتونیک بدهم؟ اگر میتوانم مقدار مصرف چقدر باشد؟و مولتی ویتامین هم بدهم یا همین فروتونیک جایگزین آن هم میشود؟ممنونم . التماس دعا

با عرض سلام و احترام.
طبق آنچه که فرموده اید در این مدت حدود 400 گرم وزن گرفته از و حدود پنج سانتی متر قد افزایش یافته است وزن گیری مناسب و افزایش قد عالی میباشد. قطره فروتونیک کمی آهنش کم می باشد ولی بله می توان جایگزین آهن ایرانی نمود ... مولتی ویتامین هم جدای از قطره فروتونیک داده شود.

ممنونم یک دنیا. اقای دکتر دور سرش هم از اردیبهشت ماه تا الان یک و نیم سانتی متر فقط افزایش داشته. این طبیعی هست؟
الان 47 هست دور سرش و 13 خرداد که اومدیم خدمتتون 46.5 بود
شرمنده آقای دکتر، اگر میشه لطف کنید به این سوالم پاسخ بفرمایید. همسرم روی داروهای شیمیایی خیلی حساسن و معتقدم بخاطر سدیم ساخارین و برخی دیگر از فرمولهای شیمیایی در این داروها ، برای بچه ضرر داره... میخواستم بدونم ایا شربت مولتی ویتامین گیاهی که مناسب باشه میتونید بهم معرفی بفرمایید؟ دخترم 15 ماهشه و وزنش 10و 300 هست