ح.م
عنوان :

انگشت دست

متخصص ارتوپدی
سلام اقای دکتر. خسته نباشید
انگشت دستم توی تمرین به ضربه خورد. طوری که توپ از جلو محکم به انگشتم ضربه خورد. الان بعد 14روز انگشتم ورمش خوابیده دردش بهتر شده ولی بند وسطی انگشتم هنوز خوب نشده طوری که یک کم کج میشه کامل کج نمیشه. رفتم یک دکتر میگه رباط پاره شده باید یک مایع تزریق کنم توی انگشتت ولی اگه رباط پاره بشه که انگشتم همون یک کم هم کج نمیشه و یا مایع که رباط رو وصل نمیکنه. لطفا شما بگید چیکار کنم. عکس های دستم رو واستون میفرستم

سلام.با ضربه ی وارده احتمال آسیب لیگامانی هست ولی با تزریق موافق نیستم.بیشتر پیشنهاد میکنم تا سه هفته ثابت نگهش دارید با آتل انگشتی و سپس درصورت ادامه ی درد فیزیوتراپی انجام بدید 8 جلسه و بعد اگر ادامه داشت باید ام ارای کنید و نهایتا درصورت پارگی کامل که به بیست جلسه فیزیوتراپی و دارو (جهت کاهش التهاب)جواب نداده باید جراحی شه.
سلامت باشید.