ر.ع
عنوان :

التهاب شبکیه

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام، حدود 15 سال مبتلا به دیابت هستم. از آبان 97 تا پایان سال به خاطر مشکل شبکیه 3 تزریق آواستین داشتم که به دلیل عدم پاسخ مناسب در فروردین 98 تزریق چهارم انجام شد که متاسفانه بدلیل آلودگی آمپول دچار عفونت چشم شدم و منجر به جراحی ویترکتومی چشم چپ گردید. خوشبختانه فعلا دید بهتر شده است ولی التهاب شبکیه در هر دو چشم وجود دارد بعضی متخصصین آمپول ایلیا و بعضی لیزر mpc را توصیه می کنند عکسها را خدمتتان می فرستم لطفا راهنمایی بفرمائید برای چشم چپ کدام روش مناسبتر است.

سلام
قطعا با دیدن تصاویر تنها نمی شود تشخیص و درمان قطعی ارائه داد ولی با توجه به تاریخچه چشم شما اگر به دو تا سه تزریق ماهانه آواستین جواب ندهد یکی از درمان ها تغییر دارو به EYLEA است که ممکن است بهتر جواب بدهد
از دیگر درمان ها همراهی این دارو با تزریق کورتون داخل چشمی می باشد
با این عکسMPC کمکی نخواهد کرد و اگر در معاینه یا عکس آنژیوگرافی لیزر PRP