م.د
عنوان :

ناراحتی معده

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام. بنده 33 سالمه. از حدود 2 سال پیش تا الان دو بار اندوسکوپی داده ام و ریفلاکس گرید a و گاستریت مزمن تشخیص داده اند. هر روز صبح یک قرص اس امپرازول 20میخورم. الان مدتی است که صبح ها از خواب بیدار میشوم سوزش سردل دارم. میخواستم ببینم مقدار دارو را افزایش دهم؟ البته 3ماه پیش رفتم فوق تخصص گوارش فعلا احتیاج به اندوسکوپی نیست. مدتی است که کمی رعایت غذا هم نمیکنم. خواهشمندم راهنمایی نمایید.
با تشکر

با سلام رژیم غذایی استفاده کنید در صورت عدم بهبود میکروب معده چک کنید