م.+
عنوان :

نتیجه ازمایش و اقدام

فوق تخصص روماتولوژی
سلام تست ana دادم مثبت بوده روز قبلش دگزا و هیدروکورتیزون و یه دارو دیگه هم زده بودم میشه مثبت بودن بخاطر دارو بوده؟ بخاطر قرمزی روی دست و پا مراجعه کردم به پزشک که بعد فهمیدیم ساس توی تخت خوابگاهه؟ میترسم بخاطر ana لوپوس داشته باشم چیکار کنم

سلام
باید علائم داشته باشید صرفا یک ANA مثبت نشاندهنده بیماری و لوپوس نیست

و ربطی به مصرف این داروها ندارد ولی داروهائی داریم که این تست را مثبت میکنند

روی پوست دست و. پام قرمزی مثل کهیر زدم نشون دکتر پوست دادم گفت نیش حشره هست بعد از مصرف دگزا و هیدروکورتیزون کاملا رفع شد و بعد تخت رو بررسی کردم ساس زده بود ولی بخاطر ana مثبت میترسم
واجبه مراجعه کنم به متخصص و ازمایش های دیگه ای انجام بشه؟
مرسی خیلی لطف کردین