ع.ا
عنوان :

لکه های سفید روی لثه

دندانپزشک
سلام مدتی هست من لکه های سفیدی روی لثه هام می بینیم، میشه راهنماییم بفرمائید.

سلام،فقط همین نقطه هست یا بقیه دهان هم هست؟ با دقت کناره ها ، زیر و روی زبان رو ببینید .

لبها و کام دهان رو هم چک کنید

مدتی هست زبانم هم احساس سوزش میکنم، روی لبم یک نقطه سفید کوچیک هم زده

سن، وضعیت عمومی سلامتی و احیانا داروهای مصرفی تون رو توضیح بفرمایید، عکس واضح از روی زبان و نقطه ی روی لب هم بفرستید

می بخشید چیز جدی هست؟
سن 33، بیماری ریفلاکس معده دارم و قرص امازول مصرف میکنم، ماه پیش پارگی تاندون بازو داشتم که تزریق استروئید/اگر اشتباه نکنم /داشتم این نقطه های سفید هم چند ماه پیش دیدم ولی کمتر بود و به نظرم عادی امد، الان گلو درد دارم و زبان سمت چپ نسبت به طعم تند خیلی حساس هست و زیر زبان کمی درد داره و دو ماه هست گلو درد دارم

چه میزان الکل و دخانیات استفاده می کنید؟

سیگار تقریباً روزی یک پاکت
الکل هم ممکنه سه ماهی یک بار خیلی کم باشه
لکه روی لبم حجمی نداره فقط یک نقطه سفید ظاهر شده توی عکس مشخص نیست
اولش که دیدمش به دست پوست رو کندم، الان دوباره میبینمش

نقاط سفید عکس اول مهم به نظر نمی رسند ولی به دلیل مصرف زیاد نیکوتین مخاط دهانتون کم خون و رنگ پریده شده ،احتمالا درجاتی از خشکی دهان هم داشته باشید که سوزش زبان می تونه به همون علت باشه .در قدم اول مصرف سیگاررو نصف کنید ، مایعات و آب زیاد بنوشید.از غذاهای تند و پرادویه پرهیز کنید حداقل روزی یک بار مسواک دقیق بزنید. بعد از دو الی سه هفته اگر رو به بهبود نبودید ،به یک متخصص بیماریهای دهان و دندان حضوری مراجعه کنید.
»»»دندانهای قدامی شما دچار سایش شدید شده که اصلا با سن شما مطابقت نداره .خیلی سریع برای درمان آنها اقدام بفرمایید.

چشم، تمام کارهای که گفتید رو انجام میدم، بله خشکی دهان دارم هرچند نوشیدنی زیاد مینوشم ، دندان قروچه شدید دارم توی خواب
خانم دکتر واقعا ممنون از شما