a.p
عنوان :

لیزیک کردن چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام و خسته نباشید
ببخشید برای لیزیک کردن چشم ایا نمرهی خاصی از چشم لازم است؟
مثلا نمره چشم من خیلی بالا باشه یا خیلی پایین میتونم لیزیک کنم؟؟
لطفا پاسخ دهید

با سلام اکثریت شماره چشم ها برای برداشتن عینک راه حلی دارد که یا لیزیک یا لازک یا لنز داخل چشمی میباشد لذا معاینه چشم و تصمیم برای هر فرد گرفته میشود. متشکرم

ممنون

یعنی اگه شماره چشم من در حدی باشه که نتونم کنم میتونم لازک لیزیکلازک لنز داخلی چشم انجام دهم؟؟
ممنون

یعنی اگه شماره چشم من بالا باشه کدوم یکی از راه حل ها مناسب است؟؟

با سلام

با معاینه چشم و تعیین شماره و مشخص شدن ضخامت قرنیه تصمیم گیری میشود. متشکرم