غ.س
عنوان :

اگزما و لک

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام به دنبال جراحی فک و صورت در سال 90 دچار اگزمای تماسی و واکنش به جسم خارجی شدم. در 8 اسفند ماه سال 91با مراجعه به مطب سعادت آباد تشخیص حضرتعالی اگزمای تماسی پیامد واکنش بدن به فلزات نظیر نیکل، کروم و کبالت بود. که با مصرف داروهای شما بهبودی قطعی حاصل شد. در حدود 3 ماه پیش با خارش شدید بدن وصورت ناشی از اگزما به پزشک متخصص پوست مراجعه کردم. و اگزمای نیکلی گزارش شد. که با مصرف داروهای پزشک شامل نئوتادین و مونته لوکاست برای درمان حساسیت سلولها و کرم الیدل فرانسوی و مگاکورت با دستور به استفاده از آن یک شب در میان بهبودی قطعی در اگزمای صورت حاصل شداما پیامد تجمع نیکل در بدن هم به دلیل ایمپلنت های دندانی و هم به دلیل مصرف نا اگاهانه غذاهای حاوی نیکل و همچنین به دلیل حساسیت به نور افتاب که تابستان امسال به شدت در معرض ان قرار داشته ام لک های سفید پراکنده بر روی پوستم ایجاد شد که پزشک با ذره بین مشاهده و اعلام داشتند لک و پیس دچار نشده ام و فقط به همان دلایل بالا اگزما و لک سفید بر روی پوستم ظاهر شده. اما داروهای دکتر نسبت به این لک های سفید دیر پاسخ داده یا می توان گفت این لکه ها ظاهرا مقاومت بیشتری داشته و به درمان های موضعی پاسخ ندادند. لطفا بفرمایید چون پیش از این نیز به درمان با تریام هگزال آلمانی پاسخ داده ام اگر بلامانع است برای اینکه هم حساسیت را از روی پوست برداشته و هم به دلیل خارش ازار دهنده ارنج براثر تماس با زمین باشگاه و اگزما شدن مجددا می توانم این دارو را استفاده کنم؟
ثانیا مادرم در ناحیه چشم دچار اگزما شده اند که تصاویر ان به پیوست ارسال خواهد شد بدین ترتیب که ابتدا از یک نقطه شروع شد اما اکنون دور تا دور چشم بر روی پوست پلک و در ناحیه پایینی پلک دچار اگزما به شکل دانه های قرمز رنگ و خارش دار هستند که به دلیل پاسخ ندادن به هیچ نوع درمانی اکنون حالت تاول پیدا کرده است. الیدل و مگاکورت مصرف کردند که بی اثر بود، پماد فوزیدین ، نیز تجویز شد که اثر نداشته و روز به روز بر شدت ان افزوده میشود به حدی که ناحیه چشم دچار درد و التهاب است. لطفابفرمایید علت پیدایش این دانه ها چیست البته یاداور می شوم که در سفر به شمال دچار گزش حشره ای شدند که پشت پلک را نیش زده و از ان روز هر روز بر حجم التهاب افزوده شد. ومدتی را از کرم های روشن کننده زیر چشم استادرم استفاده کرده اند .لطفا درمان پیشنهادی خود را بفرمایید. و در صورت الزام به ویزیت حضوری لطفا نوبت برای ویزیت با شخص خودتان برایمان اختصاص دهید و البته نزدیک ترین وقت ممکن را.
لطفا هزینه لیزر co2 در کلینیک بهروز هر جلسه برای درمان اختلال بافت همبند ورفع حالت پوست مرغی در ناحیه گردن چه قیمت است؟نسخه به پیوست ارسال خواهد شد.

تزریق تریام مکررا برای شما ابدا درمان مناسبی نیست عزیزم و بهتر است کرم های مرطوب کننده و ابرسان مانند اوره 5 درصد استفاده بفرمایید
در مورد مادر محترم با توجه به عدم پاسخ حتما الزام به ویزیت است با هماهنگی شماره 021575757 از همکاران در کلینیک بهروز وقت بگیرید همگی مورد تایید من هستن
در مورد هزینه لیزر co2 در جلسه مشاوره حضوری براساس اندیکاسیون و وسعت تعیینی از طرف همکاران به شما اعلام میشود
موفق باشید

🙏