ا.ح
عنوان :

برفک دهان

متخصص بیماری های کودکان
نوزادم الان 2 ماهشه،روی لثه پایین و بالا در قسمت دندانهای انتهایی تعدادی جوش سفیده،و الان چند روزیه با حرص انگشتاشو میمکه

سلام
برفک دهان روی زبان لثه و مخاط دهان و لب را میگیرد ک گاه به سپت مری منتشر میشود ظاهر برفک مثل اسمش برفهای چسبیده به مخاط است وجود جوش شاید مطرح کننده نباشد لذا معاینه لازم است
درمان برفک دهان قطره نیستاتین یک سی سی هر 4الی شش ساعت در این سن میباشد