ع.غ
عنوان :

آرتروز بسیار پیشرفته زانو

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام
پدرم 80 سالشون هست ، هر دو زانو آرتروز بسیار شدید و پیشرفته دارد ، در زانوی چپ وضعیت بسیار شدیدتر هست و مفصل کامل تخریب شده ساییدیگی استخوان ایجاد شده( استخوان روی استخوان قرار گرفته) ، به حدی که چند روز هست دیگر امکان راه رفتن ندارند و به سختی زیاد حرکت میکنند ، بدلیل مشکل قلبی ، نارسایی کلیه ، دیابت و فشار خون بالا از چند سال پیش نتوانستیم جراحی انجام بدیم ،در ضمن ایشان پارکینسون کنترل شده در ناحیه دست هم دارند..
آیا امکان بهبود وضعیت ایشان و کاهش درد توسط جنابعالی مقدور هست ؟ ممنون میشوم راهنمایی فرمائید.
متشکرم

سلام
متشکرم از پاسخ جنابعالی
مطب برای ویزیت خدمت می رسیم .