ن.ج
عنوان :

ضربه به سر

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر امروزپیشانی دخترم خورد به چوب مبل و بالای ابروش قرمز شد. وقتی داشت گریه میکرد استفراغ کرد. اقای دکتر ایا استفراغ ماله گریه زیاد بوده یا برای ضربه به سر. الان نزدیک 8 ساعت از اون اتفاق میگذره که الحمدالله استفراغ نکرده و بازی هم میکنه. دخترم یک سال و هشت ماهه هست. خیلی نگرانم لطفا راهنماییم کنید

سلام ضربه به پیشانی با این نوع سر به باعث مشکل داخل جمجمه نمیشود و نیاز به پیگیری ندارد