س.م
عنوان :

حساسیت

فوق تخصص ریه
سلام خسته نباشید بنده خانم 33ساله هستم چندماهه عطسه شدید وتنگی نفس وخارش گلو وبینی داشتم دکتر رفتم تست ریه گرفتن گفتن حساسیت برام قرص فکسوفنادین وپنتو پرازول ومونته لوکاست اسپری سیمبیکورت واسپری بینی مومتازون تجویز کردن مصرف کردم مرتب تقریبا بهترم اون شدت علایم رو ندارم ولی عطسه میکنم بازم ونفسم سنگین میره میاد حالا شما چه تجویزی میفرمایید به دکتر نتونستم برشرایط مالی دوباره مراجعه کنم

سلام. تست تنفس رو درست انجام ندادین. نیاز به ویزیت دارید. اگر بخش خصوصی نمی تونید مراجعه کنید درمانگاه های دولتی امکان ویزیت با هزینه کم برای پزشک عمومی و متخصص و فوق تخصص هست. حتما به پزشک مراجعه کنید.