ا.ب
عنوان :

سوء جذب

متخصص بیماری های کودکان
با سلام خدمت دکتر مقدادی کودک 2سال و 8ماهه سابقه سوءجذب و حساسیت لاکتوز ولی حدود یکسال بود که کامل خوب شده بود. وزن فعلی 11.*****900 و قد حدود 94 مدتی است استاپ وزنی کرده و روزی 2بار دفع داره حجم مدفوع زیاد و کاملن شل و متلاشی و کش دار و بوی بد. حدود دوهفته ای هست هفته ای 2یا 3بار پروبیوتیک بایوکید میدم ولی خیلی بهبودی حاصل نشده شاید فقط روزهایی که پروبیوتیک خورده اوضاع کمی بهتر باشه.احساس میکنم علائم سوء حذب برگشته چون بلافاصله بعد غذا شکمش کار میکنه روزی 2بار ولی حجمش زیاد و شل و کش دار و موقع دفع میگه دلم درد میکنه ولی بعدش خوب میشه. لبنیات فقط درحال حاضر روزی 2پیاله کوچک ماست میخوره اگر اینم نباشه غذا نمیخوره.وزنش ثابت مونده و از 8ماه پیش فقط 500گرم اصافه شده. روده هاش دوباره به فیبر و سبزیجات و حبوبات حساس شده. میوه فقط موز و سیب میدم مرکبات بدم دوباره روده هاش حساس میشه. قبلن درمراجعه حضوری قرصی معرفی کرده بودین که گفته بودین اگر علایم اسهال و سوءجدب و استاپ وزنی دیدم براش شروع کنم ولی پیش نیومد که بخرم الانم اسمش و مقدار و مدت مصرفش فراموش کردم لطفن بفرمایید با توجه به شرح حال کودک
1.چندبار درهفته پروبیوتکی بایوکید بدم؟
2.داروی خاصی براش شروع کنیم امثال شربت مترونیدازول که قبلن هم میدادین؟
3. اسم اون قرص که برا جذب مواد غذایی بود لطفن بفرمایید.
ببخشید طولانی شد با سپاس از پاسخگویی شما.
ببخشید پیرامون توضیحات بااالا گاهی دفع تا روزی 3بار هم میشه

سلام
شربت مترونیدازول روزی دوبار هر بار 3 سی سی تا 14 روز
کپسول کروون 10000 واحدی روزی سه بار هر بار 1/3 محتویات کپسول همراه غذای کودک
پروبیوتیک سابولار روزی نصف ساشه تا سه هفته
قرص اسید فولیک روز درمیان نصف قرص برای 6 تا 8 هفته