ا.م
عنوان :

سرگیجه داعم

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام. خواهش میکنم تا آخر بخونید. من حدود 4ساله که سرگیجه دارم. و از 9 ماهگی پسذم شروع شد. تو خواب بهش شیرمیدادم و صبح بود که یهو برای اولین بار از شدت سرگیجه ی خیلی خیلی شدید از خواب بلند شدم و از همون روز شروع شده تا الان. اما اوایل خیلی شدتش زیاد بود الان الحمدلله خفیف شده اما همیشگیه. بعضی اوقات شدید میشه. همیشه هم فشارم پایینه. نرمال فشار خوبم 9 هست. همه آزمایشی دادم اوکی بوده. ام آر آی دادم اوکی بوده عیچ مشکلی ندارم. همه دکترا میگن از اعصابم اما بوده وقتایی لم که اصلا عصبی و ناراحت نبودم این اتفاق افتاده. دکترایی هم گفتن بخاطر عفونت گوش میانیه که هزار جور دارو درمان شده اما باز هست. تا اینکه تست سرگیجه دادن اما چون دفترچه ندارم آزاد حدود 500 تومن هزینه داره که نمیتونم انجام بدم. خواهش میکنم راهنماییم کنید. از زندگی و لذت هاش افتادم دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم پیش هزار تا دکتر رفتم. یه عالمه آزمایش دیگه خسته شدم.چیکار کنم؟!

با سلام. سرگیجه بسته به شرح حال بیمار انواع مختلفی داره.اینکه اتاق دور سرتون میچرخه یا چشمهاتون سیاهی میره؟ مدت زمان سرگیجه؟ با چه حالتی بدتر یا بهتر میشه؟ همراهی با تهوع و استفراغ؟ وضعیت شنوایی و خیلی مسایل دیگه تاثیر گذاره در تشخیص

اتاق میچرخه. کلا به هر چیزی که در حال چرخش هم باشه نگاه کنم سرم گیج میره. کم خونی هم ندارم. مدت زمان سرگیجه هم فقط چند ثانیه س شدیدش اما خفیفش هست مداوم باهام اما زمانی که شدید میشه 3ثانیه س شاید. و با خوردن آب عسل زنجبیل و قرص دیمن هیدرانات بهتر میشم اما فشارم کامل میفته و دست و پاهام یخ میشه و عرق سرد میکنم و از شدت ترس بیرون روی میگیرم. بالا هم میارم کمی بهتر میشم. شنواییم مشکلی نداره. فقط تاری دید یه کوچولو کم پیدا کردم که کلا چشمام خیلی ضعیف بود 3ساله که لیزیک کردم
با گرسنگی شدیدتر میشه

شرح حال شما به BPPV شباهت داره که درواقع جابجای کریستالهای داخل گوش میانی هست.از حرکات ناگهانی سر بپرهیزید. از حالت خوابیده به صورت ناگهانی بلند نشوید و بالعکس. درمان استاندارد برای این مشکل مانورهای جااندازی هالپایک یا سیمونت هست .داروهایی مثل بتاهیستین و سیناریزین به روند بهبود کمک میکنه

تست سرگیجه چی هست؟! چیکار میکنن برای تست سرگیجه؟! خوبه که انجام بشه؟ یعنی اگر تست سرگیجه رو انجام بدم خوب میشم؟!

معمولا اگر به درمانهای روتین و مانور پاسخ داده نشده بررسیهای بیشتر توسط همکاران فوق تخصص گوش انجام میشه. از جهت نداشتن دفترچه هم به دفاتر خدمات دولت مراجعه و با پرداخت مبلغ کم خودتونو بیمه کنید چون حادثه هیچوقت خبر نمیکنه و داشتن دفترچه یک چیز ضروریه

دکتر خودتون این مانور رو انجام میدید؟ مطبتون کجاست

من در حال حاضر مطب ندارم . اما اکثر همکاران (به خصوص فوق تخصص گوش)اینکار رو انجام میدن.

ممنونم.واقعا لطف کردید. ان شاءالله مطب هم میزنید و موفق باشید
🙏