ف.ا
عنوان :

قوز قرنیه

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
با سلام
آیا هنوز درمانی برای قوز قرنیه وجود ندارد
چطور باید جلوی پیشرفت آن را گرفت
علت بوجود آمدن قوز قرنیه چیست؟

با سلام درمانهای متعددی برای درمان عوارض قوز قرنیه انجام میشود مثل عینک و لنز تماسی سخت و گذاشتن حلقه در قرنیه و روشهای جدید پیوند قرنیه.

برای جلوگیری از پیشرفت آن نیز روش جدید ccl انجام میشود که سن و معیارهای خاص خود دارد.

علت آن یک اختلال درونی در قرنیه است که مادرزادی بوده و در حدود شش درصد موارد ارثی میباشد. متشکرم

سپاسگزار از پاسخ شما

همسرم دارای این مشکل است و ما در شهرستان هستیم یکسری از لنز استفاده کرد که دچار عفونت شد

در مورد عینک با مراجعه به پزشک گفته شده که این مشکل عینک ندارد همسرم 33 ساله می باشد و با توجه به شغلش که مدام با کامپیوتر سر و کار دارد و از چشمش کار زیادی می کشد اگر بتواند عینک استفاده کند که خیلی کمک می کند ولی در اینجا نتوانستند شماره چشمش را مشخص کنند ، ممنون می شوم اگر در تهران آدرس مراکزی که بتوان برای عینک اقدام کرد را معرفی بفرمایید

با.سلام

اکثر ها و مراکز درمانی مثل هلال ایران ، بینا،نگاه،نور و..... میتوانند این کار را انجام دهند.متشکرم