م.ب
عنوان :

واکسن آنفولانزا

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشید
آقای دکتر دخترم 7سالش هست و کلاس اوله، تا حالا واکسن آنفولانزا نزده، میخواستم بپرسم به
نظرتون بزنه واکسنو؟ یه دختر 2وسالو دوماهه هم دارم برای اونم باید بزنم؟
از وقت واکسنشوم نگذشته چون باید تو مهر میزدن؟
آقای دکتر چه واکسنی خوبه بتونم تهیه کنم؟

سلام برای تمام کودکان توصیه میشود ولی زمان مناسب گذشته است و در صورت تزریق واکسن تا دو ماه آینده باید از بیماران مبتلا دور باشند تا اثر واکسن شروع شود
واکسن های موجود در داروخانه هر دو مناسب کودکان هستند یک عدد کامل عضلانی بزنید و برای امسال تکرار نمی خواهد