م.ع
عنوان :

تب سنج

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر میخوام یه تب سنج رو بگیرم زده برای نوزاد بد پایینش زد مناسب 3تا پنج سال دقیق متوجه نشدم گفتن تخصصی هست از دکتر سوال کنید راهنمایی کنید یا بگید چه تب سنجی خودتون معرفی میکنید بگیرم ممنون میشم ویهان عنبرستانی 4ماهه

سلام تب سنج برای یک نوزاد و بالاتر مشکلی ندارد و از تب سنج های تفنگی مادون قرمز هم میتوانید استفاده کنید