آ.ف
عنوان :

عدم تحمل لاکتوز

متخصص بیماری های کودکان
سلام
اقای دکتر سوال امروزم رو راجب دفع بلغم و بی اشتهایی پاسخ دادین و یک سری ازمایشات رو گیشنهاد دادین انجام بدیم که هنگی رو به دستور خودتون 3 هفته پیش انجام دادیم و طبق اونا دستور قطع شیر دادین ازمایشات رو ضمیمه میکنم لطفا با توجه به نتیجه ازمایشات بفرمایید علت دفع بلغم و راهکارش چی میتونه باشه
اگر لازم هست برای بررسی بیشتر حضوری خدمت برسیم ما همدان هستیم

سلام
سن و وزن لطفا بیان شود
ایا تابحال اقدام به درمان کردید؟
ازمایشات را با کیفیت ارسال بفرمایید