ش.ر
عنوان :

استفراغ مکرر

متخصص بیماری های کودکان
با سلام اقای دکتر پسرم بیمار شما میباشد امروز خیلی استفراغ داشته مکرر پشت سرم اقای دکتردقرص نکسیوم 20 و رانتیدین تجویز کردید خیلی بی قراری میکنه لطفا راهنمایی کنید
اقای دکتردر ضمن بهش سرلاک یکی دو قاشق دادم صورتش هم قرمز شده
اقای دکتر شیر خشک نان 1 استفاده میکنه

سلام
سرلاک را قطع کنید
اگر استفراغ ها همراه بی قراری است بکلوفن 10 میل 1/8 شب و صبح بدهید و سه روز بعد غذای کمکی را با پوره کدو یا سوپ مجدد شروع کنید .

فاصله شیر و غذا 2 تار3 ساعت و شیر را بیشتر از 75 تا 90 سی سی ندهید
جای کودک گرم نباشد

🙏