م.ع
عنوان :

گرفتگی بینی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام، پسر م 13 ماهشه،رفلکس و حساسیت به لاکتوز دارد ،داروی آنتی رفلکس استفاده میکند، قبلاً بینی ش خر خر میکرد، یک هفته پیش.که سرما خورد الان خر خرش زیاد شده، مثل ایینکه داخل بینی خلط زیاد دارد خیلی کم هم گلو، ،خس خس سینه ندارد،ایا سفکسیم برای درمانش خوبه؟اسپری بینی استفاده میشود،،داخل بینی ش چیزی دیده نمیشود
و سوال دوم اینکه هنوز راه نمیرود، البته با کمک مبل و،،م ایستد، و گام برمی دارد،،ایا دیر شده؟

سلام راه افتادن تا 18 ماهگی میتواند با تاخیر باشد ولی کودک باید از سایر نظر مانند نشستن و انجام کارهای دستی و ...طبیعق باشد
از شربت زیترومکس 300 روزی یک بار 3 سی سی برای 7 روز یا شربت سفکسیم روزی دوبار 2/5 سی سی برای 10 روز برای درمان عفونت سینوس ها نیاکان استفاده کرد
مدیریت آلرژی و اسپری بتادین بینی کمک کننده خواهد بود
شربت زادیتن شب ها 2 سی سی توصیه میشود

🙏