ن.م
عنوان :

شیرگاو و گندم

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
باعرض سلام وضمن خسته نباشید.اقای دکتر لطفاراهنماییم کنید.
دخترم از همان روزتولدش خارش داشت وچشم وبینیشو میمالیدو همش میخواست به صورتش چنگ بندازه.و روی هردوپلکشم قرمز بودولی الان قرمزی رفع شده. تقریبا تو 4ماهگی اصلا سینمو نگرفت و فقط تو خواب شیرمو میخورد و اصلا خواب راحتی نداشت و سریع بیدار میشد.تا اینکه در مدفوعش رگه های خون دیدم و دکترس گفت حساسیت به شیره گاوه و قطره پدی لاکت دادو من کلا رژیم فاقدلبنیات گاوی گرفتم با خوردن کوچکترین لبنیات گاوی حال دخترم بدترمیشدموقع خوردن شیرم دست و پامیزد وبا دستش محکم به صورت و چشمش ضربه میزدو موهاشو میکشیدو بعده 10 دقیقه دیگه شیرمو نمیخورد باید بعده خواب بهش شیر میدادن. و معمولا هم یا اسهال بود یا یبوست.
تقریبا تو 9ماهگی من گندمک خوردم حال دخترم بدتر شد مثل قبل. و تو 11 ماهگی هم من باخوردن سمنو حال دخترم بدترشد حتی تو خواب هم شیرمو نمیخورد باید به خواب عمیقی میرفت تاشیرمو بخوره. شب تا صبح گریه میکرد میخواست بخابه ولی یهو بیدارمیشد و گریه میکرد.با شروع رژیم فاقدگندم بعده 3 هفته خوب میشد.
مادر شهرستان هستیم و هیچ دکتری برا دخترم ازمایش و تست حساسیت ننوشت و راهنمایی ام نکردن و من خودم با رعایت رژیم دیدم که حال دخترم خوب میشه.
الان دخترم 21 ماهشه و هروقت من چیزی میخورم که توش کمی لبنیات گاوی و گندم باشه هم خارش تو بدنش بیشتر میشه و هم موقع خوردن شیرم همش دست و پا میزنه و هر چند دقیقه اب میخاد و بعد دوباره شیرمو میخوره.. و الان معمولا سریع اسهال میشه.
از تولدش تا به الان فقط شیر خودمو خورده و هیچ شیرخشک و سرلاکی بهش ندادم .
موقع تولد وزنش 3 کیلو و450 گرم و قدش 50 سانتی متر و دورسرش 36 سانتی متر بود . والان که 21 ماهشه وزنش 10 کیلو و 800 گرم و قدش 84 سانتی و دورسرش 48 هست.

اقای دکتر ایا بعده قطع شیردهی وقتی دخترم خودش چیزی بخوره که توش گندم و لبنیات باشه بازم 3 هفته طول میکشه که خوب بشه؟؟
ایا شیردهی رو ادامه بدم؟؟
با قطع شیردهی ایا دخترم کمبود کلسیم یا ویتامین های دیگر پیش نمیاد؟؟
دخترم تا کی باید تو رژیم باشه؟؟این رژیم رو با چی بشکنم؟
شرمنده اقای دکتر سوالم طولانی شد.
آقای دکتر ممنونم بابت جوابتون.دخترم الان 21 ماهشه بنظرتون همچنان شیر خودمو تا پایان 2سالگیش بهش بدم یا بهتره شیردهی رو قطع کنم؟
واینکه بعده قطع شیردهی دخترم بدلیل رژیم فاقد لبنیات گاوی به ویتامین خاصی نیاز نداره؟
اگر یکروز خواستم امتحان کنم که لبنیات گاوی بهش ضرر میکنه یا نه از چی شروع کنم با چه مقداری؟ و چه علایمی رو نشون داد باید دوباره رژیم بگیره؟
🙏
سلام خسته نباشین. اقای دکتر دختر من 22 ماهشه . و حساسیت به لبنیات گاوی و گندم و پرتقال داره. میخاستم شربت کلسیمی معرفی کنید که فاقد این 3 ماده حساسیت زا باشن. شربت کلسی کر فاقد گلوتن هست ولی با طعم پرتقال هست. ایا میشه کپسول کلسی کر رو بدیم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.