ز.ا
عنوان :

حالت تهوع و تب کودک 5.5 ساله

متخصص بیماری های کودکان
باسلام
دخترم 5.5 ساله از امروز شنبه 19.11.98 دچار دل درد در ناحیه پایین شکم و حالت تهوع و یک نوبت هم اسهال شده بود و دماش 38 بود. البته روز قبل در میهمانی درهم و متنوع خوراکی خورده بود
از صبح تا ظهر با اندانسترون و استامینوفن کنترل کردیم تا اینکه عصر حتی آب یا دارو هم میخورد بالا میاورد.
ساعت 19 امروز بردیمش دکتر 2/3 آمپول اندانسترون داخل 750 سی سی سرم 1/3. 2/3 تجویز کردن و شربت دی سیکلومین هم دادن و سرمش ساعت 21:30 تمام شد و گفتند که چون تبش پایینه فعلا آنتیبیوتیک نمیخواد تا 24 ساعت اگر تب و سایر علایم قطع نشد مراجعه بشه برای بستری.
متاسفانه الان که ساعت 22:30 هست و یک ساعت هست که شربت استامینوفن دادیم تبش شده 39 لطفا بفرمایید چکارش کنیم؟
در ضمن شیاف 125 و شربت استامینوفن هم ظاهرا به این بیمار کمتر اثر میکنه اگر ضمن راهنمایی برای مساله اصلی جایگزین اینها رو هم معرفی بفرمایید متشکر میشم
باسلام مجدد ساعت 1 بامداد تب بچه به 39.5 هم رسید

سلام کنترل تب با بدن شویه . پد پیشانی . شربت بروفن و آستامینوفن
درصورتی که واکسن آنفولانزا را نزده باشید از کپسول استالموویر 75 روزی یک عدد با دنت نخلوز و کم کم داده شود
شربت مترونیدازول و سفکسیم روزی دوبار 3 سی سی
درصورت تب شدید. بیحالی و خون در ندفوع یا خروسک
سرم آموتل همراه سفتریاکسون و اندامین تا 3 روز میتوانید تکرار کنید