م.ع
عنوان :

قی کردن چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
با سلام و احترام
دختر 4ماهه من از بدو تولد با مشکل قی کردن چشم راست مواجه بود که با قطره باکتی ماید سولفاستامید روزانه یک قطره وضعیت بهتری پیدا کرد اما دوباره به حالت قبل برگشته و آبریزش شدیدی هم از چشم داره و هنگام گریه چشماش(مخصوصا چشم راست) متورم و قرمز میشه و بیشتر مواقع در حال مالوندن چشمش هست و همیشه احساس ناراحتی داره. صبح که از خواب بیدار میشه چشمش به زور باز میشه و مرتب قی میکنه. لطفا بنده را برای درمان راهنمایی بفرمایید. سپاس

سلام
لطفا قطره کلوبیوتیک تهیه کنید و موقع بیداری هر چهار ساعت یک قطره بریزید
و پماد تتراسیکلین چشمی شب موقع خواب بداخل چشم بمالید
اگر تا پنج روز بهبود پیدا نکرد بهتره به چشم پزشک مراجعه نمایید
متشکرم

🙏
ممنونم آقای دکتر. فقط توی بروشور این قطره نوشته برای نوزاد زیر یکسال مناسب نیست. آیا موردی نداره من واسه دخترم که 4 ماهشه استفاده کنم؟

بعلت سوزش و درد خیلی کم این قطره نسبت یه قطره های دیگر تحمل بهتر است و جواب بدرمان آن هم خوب است
متشکرم

🙏