ر.ا
عنوان :

سرما خوردگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر .
چند روز پیش برای چکاب ماهانه رهام که یکسالش هست اومده بودیم مطب . رهام ابان عمل باز قلب انجام داده بود .
بعدش شما به خاطر اینکه گفتم رهام گلوش انگار که خلط داره و ابریزش بینی داره شربت زاتیدین و قطره بینی نوشتین براش و گفتید قطره تا 5 روز استفاده بشه .
امروز صبح رهام که از خواب بیدار شد سرفه کرد و من متوجه شدم که گلوش پر از خلطه انگار و صداش گرفته و تک و توک سرفه میکنه . ابریزش بینی هم وقتی که عطسه میکنه داره .
اقای دکتر فقط یادم رفت تو مطبتون بگم که رهام یبوست میشد و قبلا یه پودری میدادید که صبحا بخوره ولی اون زیاد تاثیر نداشت . به جز اون داروی دیگه ای هست برای یبوستش؟

شربت زیتروماکس روزانه 2/5 سی سی تا پنج روز و اسپری ها را هم مصرف کنید

شربت شیر منیزیم هر هشت ساعت دو و نیم سی سی تا زمان دفع مدفوع طبیعی بدهید همراه با آب

چشم
اقای دکتر میشه اسپری هارو دوباره بنویسید و همینطور طریقه مصرفشون اینکه چند بار و....

برای همسرتان در مطب حضوری نوشتم