آ.ب
عنوان :

قطره چشمی برای خشکی چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
با سلام
من کمی خشکی چشم دارم ضمن اینکه چشمهای حساسی دارم و از لنز در حد دوبار در هفته حداکثر 5 ساعت استفاده میکنم میخواستم ببینم آیا قطره ای برای خشکی چشم وجود داره که بتونم روی لنز و بدون در آوردن لنز استفاده کنم؟

با سلام

از قطره های اشک مصنوعی بدون مواد نگهدارنده خارجی میتوانید استفاده نمایید و قطره های مخصوص این کار نیز از داروخانه ها تهیه نمایید.متشکرم