ش.ش
عنوان :

شامپو

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام وقتتون بخیر من ریشه موهام چرب هست و ساقه موهام خشک ( موهام رنگ شده است) یه شامپو خوب برام معرفی می کنین . پوستم هم چرب مستعد جوش و لک داره لطفا ضدآفتاب خیلی خوب و یه ویتامین سی بهم معرفی کنین فقط سیف بودن محصولات خیلی برام مهمه
یادم رفت بگم من 38 سالمه یه مقدار ریزش مو دارم که می دونم بخاطر چرب بودن کف سرم هست چون از حمام که میام بیرون و موهام شستم خوبه ولی فرداش دوباره ریزش و کمی خارش داره سرم

سلام عزیز دلم
شبتون بخیر
میزان چربی کف سرتون در چه حده؟
چند روز به چند روز حمام میرید؟
ایا موهاتون رو رنگ و دکلره کردید؟

من یک روز درمیان میرم ولی همون روز اول موهام خوبه
فقط رنگ
و اینکه کف سرم خارش داره حتی از حمام که میام بیرون

همراه با خارش پوسته ریزی هم دارید؟

نه
هر از گاهی خارش
دارم
معمولا بعداز حمام

خب اون خارش میتونه به علت تجمع چربی باشه (اگر زیاد شد و یا همراه با پوسته ریزی بود باز فرق داشت)
برای شما چون کف سرتون چرب و موهاتون خشکه باید به این شکل مراقبت کنید:
برای کف سرتون از یک شامپوی کنترل چربی استفاده کنید، مثل پریم، مثل آیتم
و اون شامپو رو روی ساقه موهاتون ماساژ ندید.
بعد برای خشکی تار موهاتون از ماسک مو کمک بگیرید. ماسک داخل حمام مثل ماسک داخل حمام میتیک اویل.
و اگر خشکی موهاتون خیلی زیاده بعد از حمام از سرم مو کمک بگیرید.

🙏
لطف می کنین ویتامین سی و ضد آفتاب عالی برام معرفی کنین پوستم چرب مستعد جوش و لک هم دارم
من الان شامپو آیتم رو سرچ کردم نمونه های مختلفی دارم من یه نمونه رو برات می فرستم فقط داخل توضیحات زده که از شوره جلوگیری می کنم برای من که شوره ندارم اشکال نداره استفاده از این مدل و آیا این مدل همون مدل مدنظر شماست
لطف می کنین زحمت بکشین هم جواب سوالم در مورد کدوم نوع شامپو آیتم بدین هم ویتامین سی هم ضدآفتاب ممنون میشم چون چند روزه من منتظرم می خوام سریعتر خرید انجام بدم

برای پوست چرب و مستعد جوش باید هسلی با اختیال محصولات حاوی ویتامین سی رو استفاده مرد. چون ممکنه پوستشون حساسیت نشون بده و برسزه بیرون.
با این حال لاین ویتامین سی سی گل که اسمش هست آکنه پرو، هم ضد افتاب داره، هم تونر داره هم شوینده که حاوی ویتامین سی هستن

از شامپوهای آیتم آلفا دو مناسب شماست که ریشه چرب و ساقه خشک دارید

🙏
من محصولات سیگل دوست ندارم
شامپو آیتم سولفات و پارابن نداره
من شیرازم چند تا داروخانه رفتم نداشتن داروخانه ها دارن یا باید اینترنتی سفارش بدم