س.ت
عنوان :

سرفه خلط دار

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام. پدر من الان حدود یک ماهه که وقتی صبح بیدار میشه سرفه های خلط دار میکنه. احساس گرفتگی گوش هم داره طوری که میگه انگار مایع گوشم چسبنده شده. موقع صحبت کردن هم یهو سرفه های کوتاه و سطحی میکنه.شب موقع خواب هم گرفتگی بینی داره. یک دوره آزیترومایسین مصرف کرد اما خوب نشد. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید چطور برای درمانش اقدام کنم.

با سلام تشخیص افتراقیهای متعددی امکان پذیر است منجمله حساسیت ریوی، سینوزیت، ریفلاکس که جهت تایید نیازمند شرح حال و معاینه دقیق است

🙏