ا.ع
عنوان :

درد در قفسه سینه

متخصص بیماری های کودکان
سلام من الان یک هفته هست ته گلوم میسوخت سه روز پیش سرفه میکردم البته فکر کنم برای استفاده زیاد از ماسک بود با چهارتخم و شربت سرفه و استفاده از ماسک پارچه ای سرفه خوب شد امشب درد و فشار دارم تو قفسه سینه ام سمت چپ بیشتره نمیدونم بخاطر کرونا هست یا استرس نفسم هم خیلی کم میگیره

توصیه میکنم مراجعه به مرکز درمانی داشته باشید برای بررسی و معاینه و درصورت صلاحدید ازمایش و گرافی قفسه سینه.