ا.آ
عنوان :

گلودرد

دکترا حرفه ای داروسازی
یکم گلو درد دارم و سرفه خلتی البته من سینوزیتام بستس همیشه ابریزش اینا دارم معمولا زمستان ها بعد کولیت روده دارم این روزا از استرس زیاد شیکمم کار نمیکنه وقتیم کار میکنه اسهالی و خیلی کم
نه تب نداشتم انا شدیدا استرس دارم
همین الان تبم 36/9 هستش
دکتر نکنه من کرونا دارم؟

خب دمای بدنتون طبیعیه!و تب ندارید،ببینید فعلا علائم حادی ندارید،باید حتما توی خونه باشید و استراحت کنید،از شربت دیفن هیدرامین میتونید برای گلو دردتون استفاده کنید،آب نمک قرقره کنید،و حتما سینوساتون رو با آب نمک شستشو بدید،برای آبریزش هم میتونید از ستریزین یا لوراتادین استفاده کنید،مصرف آب و مایعات رو فراموش نکنید،چند روزی علائمتون رو چک کنید،اگر تب و لرز،و یا تنگی نفس به علائمتون اض شد حتما مراجعه به پزشک داشته باشید،و برای کاهش استرستون هم از قرص کلیدینیوم سی استفاده کنید،میتوتید هرشب بخورید و یا هر 12 ساعت،چون کنترل نکردن استرس وضعیت کولیتتون رو بدتر میکنه

برای کولیت روده اتون داروی خاصی مصرف میکنید؟

خدا خیرت بده دکتر اگه من کرونا داشته باشم ایمنی بدنم پایینه ینی بخاطر کرونا و سینوزیت؟ دکتر؟ نیوفتم بمیرم جونم یه ساله ازدواج کردم
نه دارو مصرف نمیکنم
ینی باید میرفتم پیش دکتر یادگاری اما بخاطر کرونا نرفتم
الان دو روزه حس میکنم گلوم باد کرده و سرفه هامم کمه البته دکتر خیلی کم بیشتر خلت تو گلومه هی باید گلومو صاف کنم
دکتر؟ چی شد
سرمم حتی میگیرم پایین احساس میکنم گلوم درد میگیره

ببینید شما بخاطر کولیتتون شرایططتون خاص هست،نگران نباشید،نگرانی سیستم ایمنی تون رو ضعیف میکنه،انسان سالمم با استرس و اضطراب سیستم ایمنیش ضعیف میشه،هر چه قدر بیشتر استرس داشته باشید بدتره،این روزا کارهایی رو انجام بدید ک حالتون رو خوب میکنه ذهنتون رو خیلی درگیر کنه،مثل حل جدول،درست کردن پازل،دیدن فیلم با همسرتون،ببینید کرونا فقط مرگ نیست،آدم های زیادی هستن که کرونا گرفتن و خوب شدن،به این ور قضیه هم فکر کنید علائم شما فعلا یه سرماخوردگی ساده هست،پس نگران نباشین،مایعات گرم زیاد مصرف کنید،مثل شیر گرم،آب گرم با عسل و آبلیمو،چای کمرنگ،از خوردن غذاهای چرب و شور جدا پرهیزکنید
قرص کلیدینیوم سی هم حتما مصرف کنید،هر 12 ساعت یکی قبل غذا
نگران نباشید انرژیتون رو مثبت کنید مطمئن باشید با چندروز استراحت عالی میشید،این رو به خودتون قول بدید

یه چیز دیگه برای خلط گلوتون هم پودر روتارین بگیرید،به مدت 5 روز استفاده کنید خیلی بهتون کمک میکنه،به قول خودت جوونی،و تازه یه ساله ازدواج کردی،پس هنوز کلی آرزوهای بزرگ داری ک میخوای بهشون برسی،و کلی هدف،اتفاقا نباید ناامید بشی،همین زندگی و وجود همسرت یه انرژی مضاعف و یه امید خیلی زیاده برات

اصلا سرفه امروز 1-2 تا بود گلو دردمم نبود بعد دکتر؟ اخرین سوال هستش من چند نوع قرص ارامبخش تاحالا خوردمو عواضش اذیتم کرده شدیدا اما این استرس داره نابودم میکنه واقعا خسته شدم از این حالم من روزای اول کرونا اصلا حالم خوبه خوب بود اصلا استرس نداشتم یهو اینجوری شدم
میخوام ببینم پرانول بده؟ یا قرصی که دادید بهم عوارض خاصی داره؟

نه ببینید پرانول 10 مصرف کنید روزی یه دونه به همراه قرص کلیدینیوم سی،نه عوارض نداره براتون خسالتون راحت،پس خداروشکر گلو دردتون خوب شده،همون پودر روتارین رو بگیرید و مصرف کنید نگران هم نباشید

اره گلو دردم اصلا انقد کمه دیگه خیلی باید دقت کنم حسش کنم باشه دکتر پس هر 12 ساعت اون قرص که گفتید روزی یدونه هم پرانول با روتارین که داریم همیشه ما البته خودم هر روز دمنوش زنجبیل و لیمو میخورم با لیمو عسل و اینا
🙏

خب پس گلو درد ندارید،خود گرمی زیاد هم میتونه گلو درد رو تشدید کنه!
اره روتارین رو به مدت 4 تا 5 روز به همراه قرص هایی ک بهتون گفتم مصرف کنید و اصلا نگران نباشید

🙏
سلام وقت بخیر دکتر من این قرص و یه یک ساعت پیش شایدم بیشتر 1ساعت و 30 پیش الان سردرد شدید گرفتم چشامم تا 30 مین پیش میسوخت اما تبمم اول شد 37/3 بعد شد 36/9 الانم 36/6 اما سردرد دارم
بخاطر قرصس ینی؟

سلام کدوم قرص رو مصرف کردید؟؟؟

کلیدینیوم سی
دکتر؟ رفتم مدیتیشن ارامش و کم کردن اضطراب الان خیلی بهترم ارومه اروم اما بنظرم پرانولو شب بخورم بد بخوابم بد میشه؟

نه دیگه پرانول رو شب نخور،اون رو روز بخور،شما درگیر یه اضطراب گسترده ای،و از اونجایی که نسبت به قرص های آرامبخش زمینه بد دارین،این تشدید میکنه علائمتون رو

دکتر من سرمو میگیرم بالا گلوم درد میگیره بخاطر گرمی خوردن زیاده؟ چچچچچقد سوال دارما ببخشید
دکتر یدونه نشونه میتونه بگه کسی کرونا داره؟ الان من امروز باز گلو درد گرفتم اصلا سرمو میگیرم بالا درد میگیره اصلا درد گلو کرونه چجوریه؟ سوزشه یا چی؟

نه جناب با یک نشانه ک صرفا کرونا نیست مگر اینکه تنگی نفس شدید باشه،این گلو درد میتونه بخاطر گرمی زیاد باشه،خب حتما سرتون رو خیلی بالا میگیرید،ک احساس درد میکنید