ف.ح
عنوان :

تنگی نفس

پزشک عمومی
سلام و خسته نباشید.بنده برای بار دومه فکر کنم به کرونا مبتلا شدم بار اول اوایل اومدن ویروس کرونا بود ولی تست ندادم و حدودا یک ماه درگیر عوارض تنگی نفس بودم ولی کاملا تمام علایم رو داشتم و با قرنطینه کردن خودم خوب شدم تازگی حدود یک هفته پیش باکسی که علایمی از خودش نشون میداد در تماس نزدیک بودم و دو روز بعد علائم تنگی نفس دوباره خودشو نشون داده.الان حدود 4 روزه حس خلط گلو زیاد گرفتگی گوش و گاهی درد در سینه دارم و دیشب فکر میکنم هوشیاریم پایین اومده بود خیلی بی حس شده بودم و اصلا تمرکز نمیتونستم بکنم.ولی الان خوبم.هیچ علایم دیگه ای اصلا ندارم!دکتر چه کار باید بکنم؟

متاسفانه عکس زیر و ندارم ولی اگه کاهش سطح هوشیاری دارید سریعا به یک مرکز درمانی کرونا مراجعه کنید

به صورت مقطعی این حالت رو داشتم الان خوبم.چه کاری از دست من بر میاد
که بتونم زودتر بهبودی پیدا کنم و این اتفاق تکرار نشه.چقدر زمان نیازه این مقطع عبور کنه

یه ازمایش چکاپ بدید شاید چربی خون و غلظت خون براتون مطرح باشه