پ.ک
عنوان :

تغییر شکل مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
ببخشید می خواستم بپرسم که چرا موی من این طوری شده ؟ در اطراف فرق سر ، موهام کم پشت شده نمی دونم چرا ؟ من نزدیک به یکسال موهام رو با شامپو داروگر می شستم که الان مدتی هست با شامپو پرمون برنج آنها را می شویم که فرقی نکرده ؟ ممکنه به خاطر نوع شامپو هم باشه ، راستش نوع موهام رو نمی دونم چیه ( معمولی یا خشک یا چرب ) به خاطر همین ، شامپو پرمون برنج از نوع معمولی اون رو استفاده می کنم
دکتر جان ، من دایی ندارم ولی پدرم حدود 70 سالش و موهاش خیلی خوب و پر پشته

اگه ارثتون خوبه باید دیده بشی و اگه لزم باشه ازمایش بدی

اگر ممکنه بفرمایید چه آزمایشی باید بدم که با برگه آزمایش به مطب شما بیام و خیال خودم و شما را راحت کنم ، و این سوال را هم یادم رفته بود ازتون بپرسم ، تقریبا حدود یکسالی هست که چیزی شبیه

به یک جوش چرکی روی دست چپم هست که هیچ خارشی ندارد و اذیتی هم نمی کند فقط از نظر ظاهر چندان خوشایند نیست چکار کنم که آن رفع شود ؟

cbc ferritin

Tsh

25oh vitd

Fbs tg chol

Ast alt alkp

Serum level of zinc,vitb12

تشکر می کنم از شما
سلام آقای دکتر ، آزمایشهایی را که تجویز کرده بودید رو چند روز پیش انجام دادم و جوابش را امروز گرفتم کی بیام کلینیک شما ؟
سلام آقای دکتر

به خانم منشی کلینیک شما هر چی گفتم زودتر وقت بده متاسفانه ایشون به من هفته آینده وقت داده ، هفته آینده باید برم شهرستان چون پدرم وضعیت خوبی نداره مجبورم برم من جواب آزمایشهام رو براتون فرستادم اگه ممکنه اونها رو بررسی کنید

سلام

خیره ایشالا پیمان

خوبه خدا رو شکر

قرص ریجن دایت روزی یکی بخور

شبها محلول رینفورتیل بزن

قرص ویتامین د 50000 هر دوهفته یکی بخور

وقی برگشتی یکماه دیگه ببینمت

سلام آقای دکتر

ممنونم از محبت شما دکتر دلسوز و مهربان ، حتما دستورات شما را اجرا می کنم وقتی برگشتم خدمت می رسم
آقای دکتر سلام

می خواستم دوره درمانم را از بعد از سفرم شروع کنم ، سوالی که دارم این است خواهر من هم حدود سه سال پیش مشکل من رو داشت که البنه الان مشکلش حل شده و این که موقع مصرف ریجن دایت تمام بدنش به شدت حساسیت نشان داده بود که دکتر متخصص به آن گفته بود قرص Cystine B6 را جایگزین ریجن دایت کنه ، راستش من هم ترسیدم ممکنه من هم به ریجن دایت حساسیت داشته باشم و اگر امکانش هست ممکنه قرص دیگه ای جانشین اون بکنین ؟
سلام آقای دکتر

من از زمانی که تو شهرستان بودم ( 18 مرداد ) درمانم رو شروع کردم و تا الان 17 عدد قرص ریجن دایت دو عدد قرص ویتامین د محول تونیک رینفولتیل هر شب سه قطره چکون مصرف کردم و خدا رو شکر با مصرف این قرص ریجن هیچ مشکلی برام پیش نیومد ، 18 شهریور درمانم تمام می شود ( یکماه کامل ) ، بعد از تکمیل درمانم پیش شما بیام یا یکماه بعد از تکمیل درمانم ، چون تو اینترنت که جستجو کردم این قرص ریجن دایت به صورت آهسته رهش و کم کم اثر می کند به عبارتی همان 18 شهریور بیام یا 18 مهرماه ؟

سلام

حداقل دوماه استفاده کن بعد

ممنونم از پاسخگویی شما