م.ن
عنوان :

تب

متخصص روانپزشکی
سلام از دیروز عصر گردنم به خصوص گونه هام و کف دستام داغه،. الان فشارم رو چک کردم 13 رو 8 بود . در روز گهگاهی سرفه خشک ( شاید 10 بار )البته کوتاه میکنم. میشه بفرمایید چیکار کنم؟ حرارت صورتم و دستام کلافم کرده
کلی استرس دارم نکنه این داغی واسه کرونا باشه. نمیدونم باید چیکار کنم!

سلام مجدد. بسیار ممنون از محبتتون.
تب رو چون بعد از خوردن استامینوفن گرفتم خیلی قابل استناد نبود ( 36/8 )
تنگی نفس نه و میزان اکسیژن خون رو هم چک کردم 100 بود
اما تب رو میدونم دارم خانوم دکتر چون کاملا گرمب بدنم روحی مبکنم
با دوست یا دکتری که حرف میزنم و میگن نگران نباش کرونا نیست، احساس
میکنم بدنم سرد تر میشه

بله خانوم دکنر

🙏