م.ن
عنوان :

افسردگی

متخصص روانپزشکی
دچار افسردگی شدم کم خوابی دارم منزوی و گوشه گیر شدم به شدت زیاد. چه دارویی مصرف کنم. 30ساله ام
دو ساله که هر روز هرویین مصرف کردم الان حدود ده روزه گذاشتم کنار. دارم دیوونه میشم میگم کاش بمیرم از این زندگی راحت بشم بی خوابی دارم هر روز وسوسه مصرف مواد دارم استرس شدید دارم حوصله کسیو ندارم هر روز و شب کارم شده گریه تورو خدا بگید چکار کنم یا چی بخورم خوب بشم

چرا به روانپزشک مراجعه نمی کنید این مدت باید تحت نظر پزشک و روانشناس باشید مصرف دارو برای شما ضروری هست