ا.ی
عنوان :

درد آرنج

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با سلام خدمت شما من از بهمن سال پیش ارنج سمت چپم ناگهان دچار درد شد مثلا یه لیوان آب را نمیتونم بلند کنم یا اینکه گیره موهامو به پشت ببندم به دکتر مراجعه کردم بهم داروی موبیک دادن تا زمانی که استفاده میکردم میزان دردم کم شده بود اما قطع نشده بود دو دوره اون دارو رو استفاده کردم بعد بهم یه آمپول کورتون عضلانی گفتن تزریق کنم به همراه قرص مسکن فارژینک پرگابلین بهم دادن که بی تاثیر بود البته اون مسکن فارژزنیک رو میخوردم بهتر بودم اما الان همچنان درد دارم من تو شهر رشت آقای دکتر زندگی میکنم به نظرتون تو این شرایط چیکار کنم که دردم کمتر بشه البته بگم حالت عادی درد ندارم فقط زمان حرکت ازش دچار درد میشم الان چند روزه یه ارنج بند هم گرفتم.

آقای دکتر بهم گفتن که بیماریتون مشابه بیماری البو تنیس بازان هست
آقای دکتر من نتیجه نوار عصب هم براتون فرستادم

چون من ساکن رشت هستم برام مقدور نیس که بتونم تهران بیام میشه لطفا راهنماییم کنیم که مراحل درمانمو تو رشت چه جوری طی کنم من شغلم هم تدریس هست

ببخشید آقای دکتر من هرچقدر روی این آدرس کلیک میکنم متاسفانه باز نمیشه داخل پیج خودتون هست؟
تشکر از محبتتون
سلام ببخشید آقای دکتر من قبلا دو دوره 10 روزه قرص موبیک ملوکسیکام طی دوماه پیش استفاده کردم که تا حدی دردم کمتر شده بود الان مدتی هست درد دارم به نظرتون تو این شرایط یه دوره 10 روزه استفاده کنم مجدد یا صلاح نمیدونین؟
واین ورزش هایی که رو که گفتین انجام بدم هرکدومش رو در طول روز لطفا میفرماین چندبار باشه؟