H.S
عنوان :

پیگیری درمان (اورژانسی)

متخصص روانپزشکی
سلام خانوم دکتر
دیشب دوباره حالم بد شد و حالت استرس و اضطراب اومد سراغم و یک چهارم الپرازول استفاده کردم ولی تاثیری نداشت سه ساعت طول کشید تا بهتر بشم.
صبح که بلند شدم تپش قلب و لرزش کل بدنم رو گرفته
احساس گر گرفتگی دارم اما هم زمان سردم هم هست ولی دستام سرده. حالم اصلا خوب نیست
(دیروز ظهر که اسنترا رو نصف کردم برا خوردن نصفش سالم صف شد و نصف دیگش سه چهار تیکه شد و من همون سه چهار تیکه رو خوردم با اب خوردم گفتم این رو هم بگم)
احساس غم باد زیادی هم دارم.
آمپرازول منظورم هست نه الپرازول. ببخشید حالم خوب نیست نمی تونم درست بنویسم
قرص معده هم 4 روز هست از پنتوپرازول 40 استفاده می کنم اما تاثیر خیلی زیادی نداشت.

سلام. قرص الپرازلام را میبایست یک چهارم مصرف میکردید

اگر با یک چهارم بهتر نمیشید بیشتر هم می تونید مصرف کنید . مثلا نصف قرص

قرص ریسپریدون را قطع کنید و به جاش پرفنازین 2 میلی صبح و شب نصف قرص مصرف کنید

اگر منظورتان امپرازول هست که دیشب مصرف کردید، این قرص برای معده هست و باعث بهبودی حملات اضطرابی نمیشه.
آلپرازلام میبایست مصرف کنید در موقع حملات اضطرابی

همین قرص الپرازلام رو یک چهارم مصرف کردم
ببخشید تمرکز ندارم مدام اشتباه می نویسم.

ابرای اطلاع هم امروز میشه روز 9ام مصرف داروها و فقط یک بار لازم شد الپرازلام استفاده کنم برای دیشب که اصلا جواب نداد. و در کل وضعیتم خوب بود تا دیشب

پرفنازین2 رو نصف کنم و نصفی شب و نصفی روز مصرف کنم؟

سوزش معده با پنتوپرازول بر طرف نمیشه عوض کنم این رو؟
این که نصف اسنترا چند تیکه شد ظهر دیروز و با اب خوردم باعث این نشده که وضعیتم دیشب اینجوری بشه یا ربطی نداره؟

الپرازلام رو نصف قرص بخورید و اگر جواب نداد تا یکی هم میتوانید مصرف کنید در حملات
الان هم می تونید نصف قرص الپرازلام بخورید

پرفنازین را بله نصف کنید و نصف صبح و نصف شب

حملات اضطرابی برا نیست یک دفعه کامل برطرف بشه. به تدریج تعداد ش کم میشه و کوتاهتر میشه

چند تکه شدن آسنترا مشکلی ایجاد ننیکنه

پنتوپرازول 20 صبح و عصر یکی مصرف کنید

ممنون از شما.
پس پنتوپرازول 40 رو بزارم کنار و از 20 استفاده کنم؟
الان هم نصف الاپرازام رو به صورت جویده مصرف می کنم.
اگر مشکل حاد شد و جواب نداد باید چه بیمارستانی مراجعه کنم
بیمارستان اعصاب و روان؟
اسنترا هم فردا نصف می خورم برای روز دهم و روز یازدهم به بعد کامل

اگر پنتو پرازول 40 مصرف میکردید ادامه بدید
قرص رانیتیدین اضافه کنید

مشکل سوزش سر دل زیاد هست همچنان؟
دارو را بعد از غذا مصرف میکنید؟

بهتر هست برای حملات پانیک به مراکز درمانی مراجعه نکنید. حداقل در این شرایط اگر واقعا لازم شد با 115 تماس بگیرید که بیاند و لازم نباشه شما مراجعه کنید.

بله و مجبورم چیزهای قلیایی مثل ماست و خیار و.. زیاد مصرف کنم تا کم بشه حداقل و همین سوزش شاید سبب غم باد زیر گلو شده.
حتی اب خالی هم که صبح می خورم این حالت بر م پیش میاد.
پنتوپرازول رو صبح ناشتا. رانیتیدین رو چطور مصرف کنم؟

این هم بگم به لطف شما احساس تنگی نفس و سنگینی کم تر شده. فقط این موارد خیلی خیلی دلهره اور شده برام.
سلام خانوم دکتر
امروز روز نهم مصرف داروهاست.
فردا هم اسنترا رو کامل مصرف می کنم ان شاء الله.
دیروز تونستم به سختی پرفنازین رو از داروخونه بگیریم چون بدون نسخه نمی دادن.
دیشب و امروز هم مصرف کردم.
این دو روز هم میل به غذام خیلی خیلی کم شده و چون احساس خوبی ندارم یکی دو لقمه می خورم.
الانم بیشترین چیزی که اذیتم می کنه تپش قلب و لرزش اطراف قفسه سینه و قلبم هست طوری که نصف شب بیدارم کرد.
به نظرتون این وضعیتم تا کی ادامه داره؟
تا چه مدت دیگه این داروها رو مصرف کنم؟
در چه وضعیتی دوباره باهتون در تماس باشم؟
ببخشید روز دهم هست اشتباه نوشتم روز نهم

بله ظهری که یه نصفه الپرازلام استفاده کردم واقعا تاثیر خیلی خوبی داشت. ممنون از شما.
مراجعه بعدی چه زمانی باشه؟
ببخشید برای اخرین سوال، ورزش کردن می تونه کمک کنه به وضعیتم، ورزش های سبک؟