ن.گ
عنوان :

اگزما

متخصص بیماری های کودکان
سلام. دختر من توی سن شش ماهگی اگزمای شدید پوستی داشت که تمام بدنش پر از دونه های قرمز میشد دکتر آلرژی کودکان تست آلرژی انجام داد که به چیزی آلرژی نداشت . کرم تریامسینولون 30درصد ساختنی با کلد کرم بهش داد که بعد از یک دوره استفاده خوب شد .الان که یکسال نیمه شده دخترم، دوباره همون شرایط برگشته و آن کرم رو دوباره استفاده کردیم و این بار مقاومت نقاط قرمز بیشتر شده در مقابل این کرم.البته این قرمزی ها داره به نوبت ایجاد میشه از شکمش شروع شد بعد گردنش و بعد کمر و ران هایش .که هر کدام از ناحیه ها را سه تا چهار روز باید بزنیم تا بهتره بشه و بعد ناحیه بعدی دانه میزنه و الان دستهایش متورم و قرمز شده که تفاوت آن با قبل در این است که ناحیه قرمز حرارت دارد. ضمنا جهت رهایی از خارش هر شب 2 سی سی هیدروکسیزین بهش میدهیم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
آیا این حرارت نگران کننده است؟ و بابت این قرمزی ها چه کار کنیم؟

شربت هیدروکسی زین هر شش ساعت پنج سی سی بدهید کرم تریامسینولون را فعلاً قطع کنید و پودر سینگولار چهار میلی گرم روزی یک عدد مصرف شود و پماد کالامین دی روزی چهار بار و کرم اگودرم روزی سه بار بمالید

پرهیز غذایی ضروری است و اگر ورم دست و پا دارد قرص پردنیزولون پنج میلی گرم صبح و شب نصف قرص تا پنج روز بدهید