م.م
عنوان :

لکهای قهوه ای لابلای انگشتان دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و وقت بخیر. چند روزیه لابلای انگشتای دستم لکهای قهوه ای ایجاد شده که پوسته پوسته میشه و وقتی مواد شوینده و مخصوصا آب گرم بهش میخوره سوزش داره. اخیرا بدون دستکش ظرف شستم به دلیل وجود احتمالی ویروس کرونا کمی وسواس به خرج دادم و شستشوی دست زیاد داشتم. عکس هم براتون میفرستم البته چون سوزش داشت کمی کالاندولا زدم بهتر شد ولی رنگش تغییری نکرد. ضمنا بعضی نقاط دستم هم دونه های قرمز میزنه بعداز شستشو. کلا پوست حساسی دارم و همیشه خارش داره بدنم، اکثرا قرمز و ملتهب شدن رو بعداز حمام دارم حتی اگه لوسیون استفاده کنم آلرژی پوستیم واقعا سالهاست آزارم میده فقط وقتی سیتریزین میخورم رفع میشه. لطفا راهنماییم کنید چکار کنم و چه داروهایی مصرف کنم. سپاس از پاسخگوییتون

کرم کلوتریمازول روزی دوبار به لکه قهوه ای تا یکماه
کرم مگاکورت شبی یکبار به نواحی خارشدار و قرمز دست
روزی چندبار دست را با کرم اوره 10 درصد ثمین چرب کنید
بجای صابون با پن هیدرازوم فیس دوکس یا پن های پوست خشک مشابه موجود در داروخانه دستها را بشویید

آیا این قارچ مسریه خانم دکتر؟
و اینکه خوردن سیتریزین بطور مرتب میتونه خارش پوست منو کم کنه تا زمانیکه شرایط عادی بشه و به دکتر مراجه کنم؟ چون این دارو ظاهرا کورتونه صلاح هست اصلا این ایام مصرفش کنم؟
کلوتریمازول چند درصد بزنم به دستم؟

خیر قارچ دست واگیر یه زیادی ندارد
کرم کلوتریمازول 1 درصد
بله میتونین سیتریزین و مرطوب کننده فقط مصرف کنید

مصرف کورتون موضعی مشکل خاصی ندارد