s.a
عنوان :

جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر
اگر یادتون باشه من چند وقت پیش برای قرمزی بعد از میکرو نیدلینگ بهتون پیام دادم
میکرو باعث شد خیلی جای جوش من بره
اما واقعا از جوشام چیزی کم نکرد هنوزم خیلی جوش میزنم و واقعا هم خسته شدم از این همه جوش .تصمیم گرفتم قرص راکوتان مصرف کنم ولی میترسم میخواستم نظر شمارو هم بدونم

چون تازه چند روزه که میرونیدلینگ کردید

ببخشید بابت تاخیر در پاسخ گویی
راستش من صورتم جوش داشت رفتم
و الانم اون جوشا هست
بعدشم پیشونیم خیلی جوش ریز ریز درآورده

پس لطف بفرمایید چند تصویر از این جوشها ارسال بفومایید

اشکالی داره اگر فردا صبح بفرستم براتون؟

این محلول را میتوانید از فروشگاه اینترنتی زیر هم بگیرید

نیازی نیست راکوتان بخورم؟

و اینکه دوره ترمیم پوستتان باید طی شود و در این دوره نمیتوان آکوتان داد

ایشاله مصرف بفرمایید محلول را... خیلی بهتر میشوید

آخه من ی دکتر رفتم گفتن که خرید دارو و روش های درمانی دیگه خرج اضافست و خوب نمیشه
خیلی ممنونم ازتون