س.ق
عنوان :

خارش پوست سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خدمت شما من 50 ساله هستم یکبار از شامپو سدر پرژک استفاده کردم و از ان به بعد حدود سه ماه پوست سرم بشدت خارش داره و هر روز شدید تر میشود بیشتر جلو سر نزدیک گردن و پشت گوش و اینکه از شامپو کوتوکونازول استفاده کردم ولی بدتر شد و از سرکه سیب هم استفاده کردم ولی اثری نداشت

سلام
روز خوش
شامپوی سیکلوزینک اویدرم بزنید
و شبها لوسیون مگاکورت به سر و گوش بمالید

شامپو را چند بار در هفته و فقط از این شامپو برای مصرف روزانه استفاده کنم یا در کنارش از شامپو معمولی استفاده کنم

سه بار در هفته
بله فعلا فقط همین شامپو

🙏