م.ع
عنوان :

6ماهگی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و احترام
دخترم 6 ماهگی را تمام کرده در این مورد سوال داشتم خدمتتون:
1- شیر نان 1 بصورت کمکی میخورد که برای 6ماهگی شیر نان2 گرفتم که یا نمیخوره یا خیلی کم میخوره. آیا برگردم به همان نان1 یا کار دیگه ای باید انجام بدم؟
2- به خاطر ریفلاکسی که داشت غذای کمکی رو از 5ماهگی شروع کردیم که خیلی خوب شده بود ولی الان چند روزه که دوباره به مقدار کمی بالا میاره. سوپ، حریره بادام و سرلاک برنج میخوره. دلیلش چی میتونه باشه؟
3- به علت اینکه ما در خانواده مشکل کرونا داشتیم و البته بیشتر از دو هفته از زمان آن میگذره، جدیدا خیلی زور میزنه مخصوصا شبها و تک سرفه هم میکنه. روزی حداقل یکبار هم دفع مدفوع داره که البته از وقتی سوپ میخوره سفت شده مدفوعش. برای این چه کاری انجام بدیم؟
در آخر اینکه چند روز پیش ازتون سوال کردم در مورد واکسن 6ماهگی که فرمودین تا دو هفته تاخیر مشکلی نداره، با توجه به تجربه واکسن های قبلی ،قطره استامینوفن تاثیری روی خواب و بی قراری هاش نداشت، آیا مسکن دیگه ای هست که بهش بدیم؟ با تشکر از شما

سلام برای واکسن هر 6 ساعت شربت بروفن 3 سی سی میتوانید بدهید یانصف شیاف استامینوفن 125 هر 4 ساعت
برای درمان یبوست به داخل سوپش روغن زیتون یا روغن کرچک اضافه کنید
شیر خشک هم همان نان 1 راادامه دهید

تشدید ریفلاکس ممکن استبه خاطر بزرگیلوزه یا مصرف یک ماده غذایی باشد که حساسیت دارد
اگر شدید شد معاینه لازم دارد