س.م
عنوان :

بیدار شدن مدام در شب

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر من اوایل ماجرای کرونا اومدم پیشتون مدارک سپهرو براتون اوردم دیدین خودش رو نیاورده بودم رانیتیدین و موتیلیوم و اس امپرازول میخورد گفتین داروهاش خیلی زیاده تا عید قطع کن کم کم داروهارو من قطع کردم 3-4روز خوب بود و به من گفتین داروی سینکاست هر شب نصف بدم واقعیت وقتی دیدم خوبه ندادم بهش اما الان 2روز شبا خیلی میپیچه به خودش و بیدار میشه ازمایش مدفوع هم دادین نظر شما چیه چی کار کنم دارو بدم وازمایش رو هم بدم یا اگر لازم هست بیارمش پیشتون اینا دوقلو هستن واقعا اذیت میشم الان هم به خاطر این شرایط میترسم بیارمش هرچی شما دستور بدین من انجام بدم 24 ماهش هست جواب سونوش رو هم که قبلا دیدین باز براتون ضمیمه میکنم ممنونم ازتون

سلام ریفلاکس خفیف نیاز به درمان ندارد. رعایت شرایط انتی ریفلاکس کافی است ولی در صورتی که امکان رعایت کامل شرایط وحود نداشته باشد از نصف ساشه سینگولر شب ها همراه نصف ساشه ازومپرازول 10 میتوانید استفاده کنید

آزمایش مدفوع را حتما انجام دهید

🙏