م.ق
عنوان :

خال ملتحمه

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام جناب آقای دکتر عسگری ببخشید من چند ماه قبل از طریق همین سایت عکس خال ملتحمه که در چشم راستم بودو واستون ارسال کردم فردمودید مشکلی نیست وبه راحتی میتونید خارجش کنید...الآن سؤالم اینه که این جراحی داخل بیمارستان انجام میشه؟ یا مطب وسرپاییه؟ وچقدر طول میکشه؟ وآیا هرپزشک متخصص چشمی توانایی انجام این کارو ولو ساده داره؟ وآیا به بینایی من اثر منفی میزاره؟ خدایی نکرده از دست نمیدم بیناییمو خیلی مترسم
ممنون از شما ولطف که دارید

با سلام

این کار در بیمارستان و اتاق عمل انجام میشود و معمولا بصورت سرپایی بوده و تنها یک شب چشم بسته باشد کافیه.هر چشم پزشکی قادر به انجام آن هست و معمولا باعث کوری نمیشود.

متشکرم

زنده باشید آقای دکتر ... چقدر استرس اینو من داشتم واقعا یک دنیا ممنون ... امیدوارم همیشه لبتون خندون وآسمون دلتون آبی باشه ... بازم ممنون

سلام همنطور که قبلا عرض کردم این جراحی ساده است و در اتاق عمل انجام میشود و هر جراح چشمی قادر به انجام آن است.متشکرم