ع.گ
عنوان :

اشتها

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
علیرضا از هفته ی پیش که اوردمش واسه ویزیت کلا اشتهاش از دست داده حتی خوشمزه ترین چیزایی هم که قبلا می خورد نمی خوره تا می رم سمت دهنش دهنشو کیپ می کنه و مقاومت می کنه واقعا عاجزم نمی دونم چیکار کنم
آقای دکتر یه نگرانی هم که دارم این بچه اصلا آثاری از دندان دراوردن نداره شما یه شربت کلسیم بهم دادید همش می گم نکنه اصلا چیزی زیر لثه هاش جوانه نزده باشه

احتمالا شروع دندان در آوردن است فعلاً شیر ادامه یابد و اگر خواستید غذا بدهید سعی کنید به زور ندهید و همراه با بازی باشد

وقتتون بخیر
حتی دیگه بازی کردن هم جواب نمی ده
فقط شیر مادر می خوره