م.م
عنوان :

سوال

متخصص طب سنتی ایرانی
سلام من سی سالمه یک سال پیش سودا بالا داشتم از طریق دکتر با دارو کنترل شد تا دو هفته پیش مشکلی نداشتم ولی بعد یک اسهال شدید دچار یبوست شدید شدم مدفدع سفت دفع سخت دارم همراه بعضی مواقع خون ریزی هر چی هم ملین مصرف میکنم هیچ تاثیری نداره دفع دویا یه روز یک بار تیکه تیکه اس اگر غذا ترش مثل ابغوره یا ابلیمو بخورم بدتر میشم لطف میکنید راهنمایی کنید من چی بخورم خیلی اذیت میشم و عصبیم کرده همش دل درددارم

علیک سلام چه ملینهایی استفاده کرده اید. هر کدام را چند نوبت مصرف کرده اید؟

سلام مجدد اسفرزه خاکشیر
یک روز کامل داخل اب مصرف کردم
گل محمدی داخل اب جوشیده یک روز کامل
ولی هیچ تاثیری نداشتن

یبوست بعد از اسهال در برخی افراد به طور طبیعی رخ می دهد نگران نباشید به مرور رفع می شود.
برنج و ماست تا یک هفته مصرف نکنید اگر مستعد یبوست هستید کلا برنج و ماست را کم کنید.
15 عدد انحیر خشک را شب تا صبح بخیسانید. 5 عدد قبل از صبحانه ناهار شام میل کنید. وسط غذا زیتون میل کنید
خاکشیر 2 ق غ در یک لیوان ابجوش ریخته نلبکی درب ان بگذارید تا دم بکشد. صبح ناشتا و شب موقع خواب میل کنید.
تدابیر فوق را 3 روز ادامه دهید به همراه مصرف غذاهای مایع مثل نخوداب و سوپ همرا با روغن زیتون
در صورت ادامه مشکل برگ سنا 2 ق غ گلسرخ کاشان 1 ق غ در یک و نیم لیوان ملایم بجوشد تا یک لیوان بماند صاف کرده قبل از صبحانه میل شود.