ب.ف
سلام دکتر عزیز،
پدر من چشمشون قرمز شده و پلکشون هم به شدت متورم و این حس و دارن که روی چشمشون کشیده میشه.سالهای گذشته هم چنین مشکلی رو داشتن این موقع سال.
الان تلفست،انتی هیستامین و کلداکس مصرف کردن ولی تاثیرشون موقت بوده.

سلام شبتون بخیر
هر دو چشمشون هست؟
اشک ریزش و احساس جسم خارجی در چشم هم دارند؟میتونید عکس از چشمشون و پلکشثن برام بگیرید؟

نه،فقط چشم چپ،
احساس جسم خارجی و اشک ریزش هم داره
الان قطره و دارو استفاده کردن خیلی مشخص نیست.

تورم و قرمزی چشمشون با دارو ها تا چه مدت برطرف میشه؟
قطره نفازولین استفاده میکنند؟

الان چند روز هست این علائم را دارند؟

از اول فروردین تشدید شده ولی در طول سال همیشه یه مقداری اینجوری هستن
ایشون فشار چشم دارن،قطره های بریموگان،لاتاپروست،دورزامید هم مصرف میکنن. مدتی که اینارو قطع کرده بودن کاملا برطرف شده بود. پزشک چشمشون میگفت که احتمالا به یکی از این قطره ها هم حساسیت دارن.
نفازولین مصرف نمیکنن

تاری دید درد چشم ندارند؟اخرین بار کی فشار چشمشون چک شده و چند بوده؟

ایشون چون فشار چشم دارند داروهای انتی هیستامین و کورتون چشمی باعث افزایش فشار چشمشون ممکنه بشه

درد ندارن
چشمشون دید نداره
ایشون التهاب قرنیه هم دارن،آخرین بار 21 اسفند فشار چشمشون اندازه گیری شد که پزشکشون گفتن به علت التهاب شدید قرنیه امکان اندازه گیریش نیست ولی بین 10تا 12 تخمین زدن

من با این شرایطی که میفرمایید توصیه میکنم با متخصص چشمشون مشورت کنید در زمینه درمان دارویی چون با التهاب قرنیه و گلوکوم که دارند نه میشه کورتون موضعی داد نه انتی هیستامین
من وجه پرداختیتون رو عودت میدم میتونید همینجا از چشم پزشکامون مشورت بگیرید یا با پزشک خودشون مشورت کنید که در جریان شرایطشون هم هستند

🙏