س.غ
عنوان :

سردرد و تنگی نفس خفیف

پزشک عمومی
سلام خسته نباشید
من الان حدود چند ماه است که تنگی نفس خفیف دارم و بعضی اوقات که دراز کشیدم متوجه میشم
. من به خاطر سینوس و سینوزیتی که همیشه سردرد دارم و این مشکل خیلی سال همراه منه و من کلی دکتر رفتم و نتیجه ای نمیگرفتم
من چند روزی میشه استرس اینو دارم که کرونا گرفته باشم

سلام ،احتمالا اضافه وزن دارید ،یا مشکل معده و نفخ که موقع دراز کشیدن فشار محدوده دیافراگم رو ریه ها فضای تنفسی تونو کم کرده و تنگی نفس میشوید. وبرای سینوزیت درمانش فقط سرم شستشو روزی چند بار تو بینی وحلق و مصرف لیتیزین شبهاست

🙏
یعنی نشانه بیماری کرونا نیست ?