m.f
عنوان :

پریود های بی موقع

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانوم دکتر،آخرین روز پریودم 26 اسفند بود که دوباره15 فروردین خونریزی افتادم و روز پنجمش قرص ال دی خوردم که 24 فروردین قطع شد بعد دوباره 31 فروردین خونریزی افتادم،در حالی که دارم قرص ال دی میخورم،این اتفاق همیشه برای من افتاده و سال های پیش که دکتر میرفتم با همین دارو ی ترنسید و مفنامیک اسید و ال دی قطعش میکرد و دو ماه ال دی میخوردم تا منظم بشه ولی کلا یه دوره شش ماهه من اذیت میشم،الانم پارسال این شکلی بودم که از مهر خوب شدم دوباره از فروردین این اتفاق برای من افتاد،دیگه خسته شدم همه جور سونو و آزمایش هم دادم مشکلی نداشتم حتی یک سال و نیم پیش راحت هم حامله شدم،اگه امکانش هست راهنمایی کنید که این خونریزی کامل قطع بشه،الان از وقتی من پریود شدم یعنی نزدیک 10-12 ساله من همیشه همین شکلی بودم هیچوقت هم درمان قطعی نشدم فقط دوره ای بوده،الانم فقط میخوام خونریزیم قطع بشه

سلام تیروئیدتان چک شده مشکل ندارد؟
در زمانی که خونریزی نامنظم ایجاد شده سونوگرافی کنید تا ضخامت اندومتر بررسی شود

نه تیروئید هم ندارم،
هیچ قرصی نیست که خونریزی رو فعلا بند بیاره،قرص ال دی رو ادامه بدم؟

اگر در سونو ضخامت کم باشه ال دی کمک نمی کند

فعلا فقط مفنامیک اسید توصیه میشه و قرص اهن

🙏
خیلی ممنون از راهنماییتون