ف.س
عنوان :

نتیجه آزمایش

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام خانم دکتر من طبق گفته شما دو فاستون رو 12 عدد خوردم و روز سوم پریودی دوباره آزمایش خون دادم عکس نتیجه آزمایش رو میفرستم
توی آزمایش بهمن ماه پرولاکتین 540/5 بود الان باید چکار کنم؟خیلی خطرناکه؟

سلام شما دچار کم کاری تیروئید هستید و باید اول آن را درمان کنید با درمان آن پرولاکتین در اکثر مواقع خود به خود طبیعی می شود دو ماه پس از مصرف قرص تیرویید دوباره آزمایش دهید فقط لازم استTSH Prolactin چک شود با تنظیم تیرویید عادت ماهانه هم منظم می شود

خانم دکتر.من لووکسین واسه تیروئید استفاده میکردم و یه بسته 100 تایی تموم کردم نباید قطعش کنم؟
میشه بگید عوارض پرولاکتین بالا چی هست؟
باید ادامه بدم لووکسین رو؟من قبلا که میخوردم پریودم هر ماه میشدم ولی حدود 10 روز با تاخیر

شما باید لووکسین را دوباره بخورید و باید ادامه دهید فقط هر 6 ماه آزمایش دهید پرولاکتین بالا هم می تواند باعث به هم ریختن عادت شود ولی شما اول لووکسین را دوباره بخورید دو ماه بعد آزمایش دهید اگر همچنان بالا بود داروی آن نیز تجویز میشود

🙏