ع.س
عنوان :

زردی و کولیک

متخصص بیماری های کودکان
زردی
نوزاد ما در 18 اسفند متولد شد. 72 ساعت پس از تولد زردی 21 داشت که بعد از 48 ساعت بستری شدن در بیمارستان به 9 رسید. مجددا 48 ساعت بعد آزمایش دوم زردی 13 را نشان داد. به مدت 48 ساعت نوزاد در دستگاه در منزل بود که از روز اول فروردین با نظر دکتر به مدت 10 روز قرص فنوباربیتال مصرف کرد اما زردی در گوشه چشم باقی ماند. مجدد دکتر 4 روز قرص فنوباربیتال را تجویز کرد. الان با گذشت 45 روز از تولد هنوز گوشه های چشم کمی زرد رنگ است (ضمیمه). نظر شما چیست؟
کولیک
از هفته دوم کولیک دارد و قطره کولیف جواب نداد. در زمان دفع مدفوع با اینکه مدفوع شل و زرد رنگ است (ضمیمه) زیاد زور می زند و نمی تواند به درستی شیر بخورد. از تاریخ اول اردیبهشت نیز دکتر قطره پدی لاکت رو تجویز کرده که بهش دادیم. نظر شما چیست؟

به احتمال زیاد زردی و کولیک کودک به علت عدم تحمل یا آلرژی کودک به لاکتوز شیر مادر است
تست مدفوع برای کلپروتکتین و اسیدیته و قندهای احیا کننده انجام دهید درصورت تایید حساسیت یا عدم تحمل لاکتوز شیر مادر باید درمان دارویی برای کودک شروع شود

🙏